**Forever Young__

Hello Senior Year xD
Tuesday, 27 November 2012 . 0 000 Directioner(s) .
Assalammualikum !
Jyeaah , sungguh fyrah tak sabar nak masuk form 2 ! Ahaha :3 ,
sebenarnya ! Fyrah nak kenalkan korang ,
novel yang fyrah tulis ! Firstly , fyrah tulis kat dalam buku je !
Last-2 , terfikir nak buat kat blog pulak !
So , nie sinopsis dia sikit laa xD ! Eh , sebelum fyrah lupa kan ?
Tajuk novel fyrah -- Aku Dan Dia !

Syafira seorang gadis cantik yang digilai ramai lelaki di sekolahnya . Sejak sekolah rendah lagi , ramai lelaki menjadi tumpuannya . Kawan-2 nya pun sudah masak dengan surat-2 dari peminat misterinya . Melangkah masuk ke sekolah menengah , dia makin terkenal dengan kecantikan dia . Tapi , dia tidak pernah sombong . Dia seorang yang peramah . Ramai orang senang berkawan dengan dia .Suatu hari , kakak angkatnya , Aisyah , memperkenalkan seseorang kepadanya iaitu Adham dan Fiqri . Sejak perkenalan itu , Fiqri dan Syafira makin rapat hingga mereka saling suka sama suka .

Ahaha , secara jujurnya ! Fyrah tak berapa pandai nak olah
sinopsis satu cerita ! Anyway , nantikan laa Bab 1 novel fyrah okay ?
Sementara tu , jom layan lagu One Direction - Little Things niee !


Assalammualaikum ^.^ 


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction