**Forever Young__

Novel : Aku Dan Dia -- Cover
Wednesday, 28 November 2012 . 0 000 Directioner(s) .
Assalammualaikum xD !
So , watcha doin' ? Ahaha , tolong maklumkan kepada semua
readers blog fyrah yang fyrah dah tak betul xD !
Ahaha , okay-2 ! Korang ingat tak yang fyrah ada kata nak buat novel kan ?
Dah tak sabar ? Wait-2 ! Fyrah nak tunjuk cover dia dulu xD !
Fyrah nak buat korang suspens jee ! Ehehe xP !
So , nanti bagi respons korang eakk tentang cover nie *smile* !



Ehehe , okay tak ? Secara jujurnya kan ? Fyrah tak
berapa 'PRO' nak buat cover nie xD !
Fyrah suka simple-2 jee , tak suka yang banyak sangat benda nak kena taruk !
So , nie pun dah okay bagi fyrah xD !
Apa-2 pun , nantikan Bab 1 novel nie eaakk xD !
Fyrah nak "chaw" duluuu ! `tayunnkk konyang` ! Ehehe , x) !
Assalammualaikum !


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction