**Forever Young__

We're Buddyz , We're Never Apart !
Tuesday, 27 November 2012 . 0 000 Directioner(s) .
Assalammualaikum XD !
Haloohaaa , buddyyzz !
Ahaha :3 , dah kemaruk dengan iklan Buddyz tuh !
*yawning* , ya allah !
Dah pukul 1.30 a.m. dah , untill now ! I can't sleep !
Ahaha , sebenarnya ! Fyrah nak story-2 sikit tentang buddyz fyrah !
Kawan ? Kawan fyrah memang ada ramai !
Ramai tak terkira ! Nak cerita sorang demi sorang pun ,
takut pulak panjang sangat xD ! Ahaha , so !
Fyrah just update gambar je laa !
Sorry eakk ?
Serious , memang ramai gila buddyz fyrah !
Okay , check it out xD !

Fyrah rindu moment nie ! Nie dengan BFF fyrah ! Miss being a senior !
Dari kiri -- Shayhiera , Natasha , Fyrah(me) *wink-wink* !

 Rindu jugak moment nie ! Kenangan masa form 1 dengan buddyz yang
gila-2 nie ! Nie time kitorang kena perform nasyid ! Muka ayam-2
berak kapur je semua ! Sebab nervous ! Can't wait being a seniour pulak xD !
Dari kiri bawah -- Rosyafiza , Zakiyah , Kamilia , Hidayah , Fyrah(me) *wink* ,
Fatin , Yusmiza , Intan !

 Woot-2 , nie time Merentas Desa ! I'm an Mahadian and I'm proud of it !
Ahaha , okay ! Dorang nie buddyz I jugak ! Ceh wah , okay-2 ! Dari kanan --
Intan , Izzati , Nurin , Fyrah(me) *wink* !

Ahaaa , tak boleh lupakan moment niee ! Time raya 2012 , fuhh ! Memang
gila punya merantau laa kitorang nie xD ! Dorang nie buddyz gempak !
Boleh dikatakan buddyz-2 fyrah nie semua , ramai orang kenal laa !
Ahaha , hot nyaa korang ! Erghh , okay-2 ! Dari kanan depan -- Hafizah ,
Kamilia , Fatin , Fyrah(me) *wink-wink* , Ain Syuhada , Zakiyah !

 Alohaa , nie satu-2 nya buddyz lelaki fyrah yang fyrah rapat gila-2 !
Dah macam brother and sisters tau kitorang nie xD ! Memang
fyrah rindu dia sebab dia laa satu-2 nya lelaki yang faham fyrah !
Dia memang gila-2 , tapi ! Dia india x) ! I'm a 1 Malaysia tau !
Ahaha , nama dia Darshan xD !

 Dia mungkin korang kenal sebab dulu fyrah banyak post fasal dia !
She's just not my buddyz , she's my sister !
Ahaha , Atikah nama dia xD *SPM Candidates 2013* !

 Okay , nie lagi satu kakak fyrah ! Kakak yang macam "nenek" ! Ahaha ,
sebab dia suka bebel macam nenek ! Ahaha , dia buddyz yang gempak xD !
Nama dia Sangeetha ! I call he Kak Sangeetha *SPM Candidates 2012 * !
Ahaha , lawak pandai x) !
 Ehem-2 , nie ratu Desawan tau ! Ahaha , budak gila Raja Mahadi !
Kalau laa jumpa empat-2 kat Raja Mahadi , memang memekak gila ! Sorang-2
kena buli ! Ketuanya , sayaaa xD *bangga* ! Ahaha , dari kanan -- Atikah ,
Kak Sangeetha , Fyrah(me) *wink-wink* and Priya *PMR Candidates 2013* !

Nie buddyz-2 fyrah ! Buddyz yang gempak selalu di SKBU dulu xD *2011* !
Lebih-2 lagi waktu rehat dulu , lagi memekak kat bawah pokok
port lepak kitorang tuh ! Cikgu disiplin pun senang layan kitorang xD !
Miss them and miss this moment very much ! Time nie kat Melaka , kitorang
pergi lawatan sekolah xD ! Memang the best laa xD ! Okay , dari kanan --
Fyrah(me) *wink* , Syuhada , Shayhiera , Syafiqah , Ain Roslan , Diana !

WE'RE BUDDYZ , WE'RE NEVER APART !!

Ahaha , gila punya fyrah ! Takde laa , nak tunjuk betapa bersemangatnya
fyrah nak bagitahu eratnya persahabatan fyrah
dengan buddyz-2 fyrah ! Boleh dikatankan laa , dorang nie semua macam
adik-beradik fyrah ! Susah senang , pahit manis semua kitorang kongsi !
Memang kawwtiimm laa dengan dorang semua ! Ahaha , *yawning* !
Okay laa , fyrah rasa ! Nie dah cukup untuk membebel kott !
Apa-2 pun , sayang buddyz-2 fyrah nie semua xD !
Assalammualaikum ^___^v !


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction