**Forever Young__

Haallluuu xD
Tuesday, 4 December 2012 . 0 000 Directioner(s) .
Assalammualaikum !
Yo , ahaha ! Hatiku rasa gembiraaa ~ Tak tahu laa kenapa xD !
Dah lama bebenor kan fyrah tak update post ?
Ahaha , fyrah kena tidur rumah cousin fyrah laa !
Jadi , blog pun tak ber-hupdate laa ! Ehehe , sorry korang xD !
Senyum sikitt , senyuumm sikiiittt ~
Haaa , kan comel kalau senyum tuu ! Tak payah laa muncung-2 kat
blog fyrah nie ! Muncung korang tu boleh sampai sangkut baju tau !
Ahaha , just kidding xD ! Fyrah ingat nak post Bab 2 for
novel fyrah tuu ! Tapi , malas pulak nak perah otak xD ! Nanti ,
fyrah update yee sayaaaanngg xD !
Apa-2 pun , hidup ONE DIRECTION ! Ahaha , menggila kejapp !
Eh , ingat tak dulu fyrah pakai selendang kan ?
Ingat tak ? Ingat tak ? Ingat taaaakk ?
Haaa , sekarang kan fyrah pakai tudung bawal !
Whatt ? Tak tahu yang fyrah dah tukar fashion ? Ahaha ,
niee my latest picture pakai tudung bawal xD


Ehehe , okay tak ? Harap maklum , fyrah edit tau ! Ahaha ,
fyrah sebenarnya takde laa comel macam korang !
Takde laa comel macam GF korang xD ! Saya hanya manusia biasa !
Uhuhu , merendah diri pulaakk xD ! Tapi , serious fyrah dah lama tak
pakai selendang xD ! Ahaha , hari tuu cuba-2 jee pakai selendang kan ?
Ahaha , bosan pulak ! Fyrah pergi buat purdah version !
Nak tengok ? Okay , kejap-2 !

Ahaha , buruk kan ? Fyrah tahu ! Sajee , kerja gila fyrah !
Ahaha , okay laa ! Fyrah nak perah otak nie !
Nak buat Bab 2 , Aku Dan Dia ! Tatatititutu ~
Assalammualaikum >.<


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction